Routebeschrijving

Wanneer u uit de richting van Rotterdam komt

rijdt u door de Heienoordtunnel en volgt u de A29 richting Zierikzee. Op het knooppunt Sabina volgt u de richting Zierikzee en Steenbergen. De A29 gaat op een gegeven moment over in de A4 ( Nieuwe snelweg). U volgt dit tot de afslag Steenbergen. Op de rotonde neemt u de 1e afslag richting Nieuw Vossemeer. Dit is de N257

U rijdt door de Heensche Molen. U passeert o.a. aan uw rechterhand een molen. Na de Heensche Molen gaat u linksaf richting Nieuw Vossemeer. Wanneer u Nieuw Vossemeer inrijdt, volgt u de Hogendijk die overgaat in de Schoolstraat. Wanneer de Schoolstraat begint, is het de 2e straat rechts. Dan is het 3e huis aan uw linkerhand.

Wanneer u uit de richting van Bergen op Zoom of Halsteren komt

kunt u het beste rijden via de nieuwe A4 tot u de afslag Steenbergen krijgt. Dan op de rotonde de 3e afslag en dan zie boven.

Indien u bekent bent kunt u binnendoor over de Jan den Boersweg en de Moorseweg tot aan de voetbalvelden van NVS aan u linkerhand. Daar gaat u rechtsaf richting Nieuw Vossemeer. U gaat dan linksaf de Hoogte in en dan de 1e rechts de Voorstraat in. U rijdt rechtdoor, langs de Spar en daarna is het de 4e links.